Ga naar hoofdinhoud

Praktische Info

Het lesgeld bedraagt 15 € per workshop. Bijkomend, afhankelijk van het thema, wordt een bijdrage gevraagd, dat varieert van 20 tot 35 euro voor de gebruikte materialen en recipiënten (vaas, rieten manden, bloemen …. ) U gaat telkens met een mooi afgewerkt stuk naar huis. Koffie of thee is inbegrepen.

Om deel te nemen, zou ik u willen vragen eerst een mail met de gewenste workshopdatum te sturen naar onderstaand e-mail adres, ten laatste 10 dagen voor de workshop. Na ontvangst van mijn bevestigingsmail, vraag ik u om het lesgeld (€15) over te schrijven op rekeningnummer ING BE81 393012167024 met vermelding van uw naam en workshopdatum. Opgelet, uw inschrijving is pas geldig na betaling van bovenvermeld bedrag.

  • e-mail: martine.cosyns@pandora.be
  • website: www.cosy-bloemen.be
  • GSM: 0475/208092
  • RPR – BTW BE 0870 199 965

De bloemen en materialen die we in het werkstuk gebruiken rekenen we af op het ogenblik dat de workshop doorgaat.

Indien u verhinderd bent een workshop te volgen, wordt u gevraagd, zelf voor een vervanger te zorgen of het opgemaakte stuk te komen afhalen. 

Voor groepen tot maximum 10 personen kan ik een workshop op maat samen stellen. Ook hier is het mogelijk om een namiddag of avondworkshop te organiseren. Data, thema’s en prijzen worden gemaakt en afgesproken volgens uw wensen.

Graag eigen werkmateriaal meebrengen:

  • SNOEISCHAAR
  • SCHAAR
  • MESJE

Naast de workshops die ik organiseer kan u bij mij terecht voor cadeaubonnen, bloemdecoraties van huwelijken, jubileum, rouwwerk, horeca, party’s, communie, babyborrel …… Bestellingen graag 4 dagen vooraf.

Ik zie ernaar uit om u de komende weken op één van mijn workshops te mogen begroeten.

Groetjes,

Martine

Back To Top